Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009

Bερδελίτης


Maria's handmade
marias.space@gmail.com
tel. 6988407866

Aχάτης μαυροςMaria's handmade
marias.space@gmail.com
tel. 6988407866


Ο αχάτης γειώνει και φέρνει ισορροπία. Εναρμονίζει τις γιν και γιανγ ενέργειες, τις θετικές και αρνητικές ενέργειες που κρατάνε το σύμπαν στη θέση του. Θεραπεύει τον εσωτερικό θυμό, τονώνοντας την αγάπη και είναι χρήσιμος σε συναισθηματικά τραύματα. Ο αχάτης σταθεροποιεί την αύρα και εξαφανίζει τις αρνητικές ενέργειες. Αν τοποθετηθεί στην θέση της καρδιάς, σαν κόσμημα, θεραπεύει την αγάπη. Επίσης τονώνει το πεπτικό, αν τοποθετείτε στην κοιλιά. Γιατρεύει, ακόμα, τα μάτια, τη μήτρα. Καθαρίζει το λεμφικό σύστημα, το πάγκρεας. Δυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία και θεραπεύει δερματικές παθήσεις.
 

Aχάτης καφε


Maria's handmade
marias.space@gmail.com
tel. 6988407866

Aμαζονιτης


Χειροποίητο κολιέ, με θεραπευτικούς ημιπολύτιμους λίθους αμαζονίτη σε διάφορα μεγέθη με ασημένιο κούμπωμα.
Ο αμαζονίτης  είναι ένα αποτελεσματικό φίλτρο σε φυσικό, υλικό επίπεδο, προστατεύει από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και ανακουφίζει από ανησυχία και φόβο. Είναι ευεργετικός για την οστεοπόρωση, την φθορά των δοντιών.
Φορέστε τον για να προφυλαχθείτε από τα μικροκύματα και από άλλες πηγές ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης που δημιουργούν τα κινητά και οι υπολογιστές.
 


Maria's handmade
marias.space@gmail.com
tel. 6988407866

AβεντουρινηςMaria's handmade
marias.space@gmail.com
tel. 6988407866

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009

Κόσμημα με Φεγγαρόπετρες – Jewelry with moonstones

Το όνομα της φεγγαρόπετρας υποδηλώνει την σχέση που έχει με την σελήνη και την διαίσθηση. Η φεγγαρόπετρα ήταν γνωστή από του αρχαίους χρόνους, την χρησιμοποιούσαν κυρίως στην Ανατολή. Οι Αιγύπτιοι θεράπευαν μ’ αυτήν το άσθμα και πολλές παθήσεις των πνευμόνων.
Η φεγγαρόπετρα λέγεται αλλιώς και λίθος της σελήνης και στα αισθηματικά μπορεί να προσελκύσει τον έρωτα. Προστατεύει από παθήσεις στους πνεύμονες, των αδένων, του πεπτικού, και του δέρματος και κυρίως την ξηροδερμία. Χαρίζει φυσική λάμψη και ομορφιά στο άτομο που την φοράει.
Ενθαρρύνει τα διαυγή όνειρα, είναι μια πέτρα για νέα ξεκινήματα. Σταθεροποιεί τα συναισθήματα, επηρεάζει την έμμηνο ρήση στις γυναίκες, εμμηνόπαυση και πόνους περιόδου. Είναι εξαιρετική για τις γυναίκες για σύλληψη, εγκυμοσύνη, τοκετό και θηλασμό. Χρήσιμη σε περιπτώσεις σοκ, ηρεμιστική και χαλαρωτική σε υπερκινητικά άτομα. Θεραπεύει την αϋπνία και την υπνοβασία.
Είναι ένα πολύ καλό φυλαχτό για ταξίδια.
Μην την αφήνεται ποτέ κάτω από τον ήλιο ή σε περιβάλλον με υψηλή θερμοκρασία.

Έχει πλανήτη: Δία
στοιχείο: Σελήνη
Μέταλλο: Ασήμι
Ζώδιο: Καρκίνο


Βιβλιογραφία:
Κρύσταλλοι – Θωμάς Μαστακούρης
Η βίβλος των κρυστάλλων – Judy Hall

Κόσμημα με Ροζ Χαλαζία – Jewelry with pink crystal quartz
Ο ροζ χαλαζίας είναι ένας εξαιρετικός κρύσταλλος και συμβολίζει την ανιδιοτελή αγάπη και την απέραντη ειρήνη. Είναι ο σημαντικότερος λίθος για την καρδιά. Τραβάει μακριά τις αρνητικές ενέργειες και τις αντικαθιστά με δονήσεις αγάπης. Θεραπεύει την καρδιά, τον θύμο αδένα, τους πνεύμονες, τα νεφρά και τα επινεφρίδια, τονώνει το κυκλοφοριακό σύστημα, αυξάνει την γονιμότητα, καταπραΰνει εγκαύματα και φουσκάλες και ηρεμεί την επιδερμίδα.Πλανήτης: σελήνη, Ήλιος
Στοιχεία: όλα
Μέταλλο: Ασήμι
Ζώδιο: όλα

Φορέστε τον κυρίως πάνω από την καρδιά!

Βιβλιογραφία:
Κρύσταλλοι – Θωμάς Μαστακούρης
Η βίβλος των κρυστάλλων – Judy Hall

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2009

Κολιέ από αμέθυστο
Ο αγαπημένος μου ημιπολύτιμος λίθος Αμέθυστος, είναι ένα είδος χαλαζία με στοιχεία σιδήρου, μαγγανίου και τιτανίου. Έχει σκληρότητα 7, δηλαδή μπορεί να χαράξει το γυαλί και δεν χαράζεται εύκολα ή θρυμματίζεται.
Η ονομασία Αμέθυστος προέρχεται από το στερητικό «α» και το ρήμα «μεθώ» επειδή οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως μπορεί να προστατέψει αυτός ο κρύσταλλος από την μέθη. Ο Πλίνιος υποστηρίζει πως πήρε αυτήν την ονομασία επειδή μοιάζει με το χρώμα του κρασιού.
Ο Αμέθυστος στην αρχαιότητα είχε πολύ μεγάλη αξία, η τιμή του ξεπερνούσε την τιμή του διαμαντιού. Η βασίλισσα Κλεοπάτρα είχε ένα δαχτυλίδι από αμέθυστο για φυλαχτό. Οι Αιγύπτιοι τοποθετούσαν τον αμέθυστο μέσα στους τάφους των Φαραώ για προστασία. Στον Μεσαίωνα πίστευαν πως ο αμέθυστος προστατεύει τον κάτοχο από την μαγεία. Στην αρχαία Κίνα πίστευαν πως αν κάποιος είχε μαζί του αμέθυστο κατά την διάρκεια μιας δίκης, κέρδιζε την υπόθεση.
Ο αμέθυστος είναι λίθος των μυστών και διαθέτει την μεγαλύτερη πνευματική αξία από όλους τους κρυστάλλους. Προσφέρει ισχυρή προστασία, ισορροπία και αρμονία, ηρεμεί το νευρικό σύστημα, βοηθά στον διαλογισμό. Καταπολεμά κάθε αρνητικό συναίσθημα.
Βοηθάει στην αϋπνία, σε διάφορες μολύνσεις δέρματος, όπως ακμή, έκζεμα. Τονώνει την παραγωγή ορμονών και δυναμώνει το ανοσοποιητικό. Προστατεύει από αρρώστιες αίματος, διαβήτη και αφροδίσια νοσήματα εξασφαλίζει αγνό είδος έρωτα, συζυγική πίστη, είναι το πετράδι της φιλίας. Ακόμα βοηθάει στην ανάπτυξη των φυτών αν φυτευτεί κάποιος αμέθυστος στο χώμα.
Ο αμέθυστος είναι πολύ ευεργετικός αν φοριέται σαν κολιέ γύρω από τον λαιμό ή την καρδιά.
Προσοχή να μην τον βλέπει αρκετή ώρα ο ήλιος γιατί ξεθωριάζει το χρώμα του.

Οφέλη κοσμημάτων με ημιπολύτιμους λίθους


Οι κρύσταλλοι δημιουργήθηκαν μαζί με την γέννηση της γης και συνεχίζουν να μεταμορφώνονται καθώς η γη αλλάζει. Οι κρύσταλλοι είναι το DNA της γης γιατί αποτελούν μικροσκοπικές αποθήκες με την εξέλιξη της γης εδώ και εκατομμύρια χρόνια και μεταφέρουν μέσα τους μνήμη των ισχυρών δυνάμεων που τους διαμόρφωσαν.Από την αρχαιότητα χρησιμοποιούσαν τους κρυστάλλους για την προστασία και τη διατήρηση υγείας, γι’ αυτό και χρησιμοποιούνται σαν κοσμήματα γιατί έτσι έρχονται σε άμεση επαφή με το σώμα και το τυχόν προβληματικό σημείο.Το να φοράτε κρυστάλλους μπορεί να τονώνει την ενέργειά σας, να σας προστατεύει από διάφορες αρρώστιες, από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση και ακτινοβολία της εποχής μας. Αν διαλέξετε έναν κρύσταλλο και τον κάνετε δικό σας, τότε μπορεί να σας αλλάξει την ζωής σας, να σας φέρει χαρά, υγεία, ευδαιμονία!

Οι κρύσταλλοι θεραπεύουν ολιστικά ενεργοποιώντας σωματικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο του ανθρώπου. Ευθυγραμμίζουν τις λεπτές ενέργειες και διαλύουν τις ασθένειες φτάνοντας στην αιτία του προβλήματος.

Ανάλογα σε πιο σημείο φοράμε τον κρύσταλλο μας επηρεάζει και τα ενεργειακά κέντρα της περιοχής και επομένως και τα εσωτερικά όργανα της περιοχής.

Τα περιδέραια επηρεάζουν το 5ο τσάκρα του λάρυγγα, αλλά και το τσάκρα της καρδιάς. Τα σκουλαρίκια επηρεάζουν το τρίτο μάτι.

Τα βραχιόλια στα μπράτσα λειτουργούν σαν προστασία, τόσο από ατυχήματα όσο και αόρατες επιρροές. Τα βραχιόλια στους καρπούς βοηθούν τα χέρια τόσο να δώσουν όσο και να λάβουν θεραπεία.
Τα βραχιόλια στους αστράγαλους βοηθούν να γειωθούμε καλύτερα με την πραγματικότητα.

Τα δαχτυλίδια στα δάχτυλα χεριών είναι σύμβολα εξουσίας.
Τα πετράδια σε δάχτυλα του δεξιού χεριού είναι πιο ενεργητικά, και βοηθούν περισσότερο το άτομο που τα φοράει να επηρεάσει τον έξω κόσμο. Ο παράμεσος είναι το δάχτυλο που συνδέεται με την καρδιά και το συναίσθημα, και εκεί φοριούνται δαχτυλίδια που επηρεάζουν την ερωτική διάθεση.Και από την παράδοσή μας σ’ αυτό το δάχτυλο φοριούνται τα δαχτυλίδια αρραβώνων και γάμων.Τα δαχτυλίδια σε δάχτυλα ποδιών βοηθούν να γειωθούμε καλύτερα με την πραγματικότητα.

Οι ζώνες στην μέση, επηρεάζουν το ηλιακό πλέγμα και το τσάκρα της σπλήνας.


Πετράδια με κιτρινωπό χρώμα πράσινο ή καφέ βοηθούν στην καλή λειτουργία αυτών των ενεργειακών κέντρων.
The crystal bible- Judy Hall