Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Bazaar Έκφραση Ψυχής, 18 - 19 Σεπτεμβρη


Θα πάρω μέρος και αυτό το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρη, 3-10μ.μ. στην έκθεση με bazaar χειροποίητων, στον πολυχώρο του 8 Δυτικά! Θα είμαι πάλι στον χώρο Maria's Handmade και θα περιμένω όλους εσας!  

Απολαύστε τα έργα 21 καλλιτεχνών και αποκτήστε όσα σας αρέσουν: χειροποίητο κόσμημα, διακοσμητικό και χρηστικό αντικείμενο, σαπούνι, κερί, βιολογικά καλλυντικά και λάδια, δημιουργίες από χαρτί, γλυπτά και άλλες χειροποίητες δημιουργίες!


Επίσης απασχόληση παιδιών, δωρεάν μακιγιάζ, μουσική και φυσικά πολύ κέφι!
Μπορείτε να έρθετε με την παρέα σας και να πάρετε τον καφέ ή το ποτό σας στην όμορφη αυλή ή στο μπαρ του πολυχώρου!


8 Δυτικά - Ναός Τέχνης,
Λεωφ. Αθηνών 387 (Καβάλας)
Αιγάλεω, δίπλα στα ΤΕΙ,
τηλ. 2105316047

Πως να έρθετε (με αυτοκίνητο): 
Από το κέντρο βρίσκετε την Λ. Αθηνών, που είναι η γνωστή Καβάλας, η οποία πηγαίνει προς Κόρινθο, ακολουθείτε τις ταμπέλες για ΤΕΙ Αθηνών, στρίβεται αριστερά για ΤΕΙ και αμέσως δεξιά στην οδό Αγ. Σπυρίδωνος, πηγαίνετε ευθεία μέχρι να δείτε ταμπέλα για Αθήνα, στρίβεται δεξιά και πάλι δεξιά και βρίσκεστε στην Καβάλας πάλι (στο αντίθετο ρεύμα), όπου το «8 Δυτικά» είναι το δεύτερο κτίριο, αμέσως μετά από την στάση λεωφορείου.

Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

Παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες

¨
Σας προσκαλώ όλους εσάς στο παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες που θα πάρω μέρος.


Θα είμαι στο χώρο Maria's handmade, μόνο το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτέμβρη, 3-10 μμ, στο «8 Δυτικά», Λεωφ, Αθηνών 387,Αιγάλεω, κοντά στα ΤΕΙ Αθήνας. 


Το παζάρι θα έχει πολλούς καλιτέχνες με χειροποίητο κόσμημα, διακοσμητικό και χρηστικό αντικείμενο, σαπούνι, κερί, βιολογικά καλλυντικά και λάδια, ρούχα, υποδήματα, δημιουργίες από χαρτί, γλυπτά, βιβλίο και άλλες χειροποίητες δημιουργίες! Επίσης Παρουσιάσεις Προϊόντων , Απασχόληση Παιδιών , Live Μουσική και πολλά άλλα!


Σας περιμένω!!!