Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Κολιέ με γυάλινες χάντρες

11 σχόλια:

faraona είπε...

Μαρια μου ναμαι κι απ το κουκλιστικο σπιτακι σου.Και τι δεν βρικα εδω!Ελα δεν πας πισω και συ αρτιστα μου.Πολυ ομορφα ολα .Θα μπω το βραδυ ξανα και θα σου πω και λεπτομερεστερα σχολια.Τωρα τα κοσμηματα που φτιαχνω ειναι 2 ειδων.Τα υφαντα και τα αλλα που ειναι συνθετο βελονακι με απλικε συνδιασμους.Τα υφαντα γινονται σε αργαλειο κανονικα οπως τα χαλια.Τ αλλα παλι κομματακι -κομματακι και μετα- συνθεση.Να μπεις να βαλεις την δουλεια σου ολη στο Φλικρ.Μπες πρωτα στο Ftiaxto απο μενα και μετα θα σε οδηγησει η Ναυσικα που ειναι υπευθυνη του γκρουπ.Σε φιλω για την ωρα και να τα λεμε συχνα.

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραίο :)

Maria Iribarne είπε...

Α, σήμερα μου φαίνεται είναι η μέρα που ανακαλύπτω υπέροχα πράγματα στα blogs! Η φαραόνα, το δρομάκι και τώρα εσύ! Πολύ κομψά τα κοσμήματά σου, αεράτα! Μου ανεβάσατε τη διάθεση και το ηθικό.

Maria's handmade είπε...

faraona, yuki και Maria Iribarne καλως ήρθατε στο μπλογκ μου!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΙΕ.ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ...ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ..ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΦΤΙΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ...

faraona είπε...

Καλη ανοιξη ναχεις!

Maria's handmade είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!

Καλη ανοιξη και σε σενα Faraona !

φιλια :)

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

faraona είπε...

Καλο Πασχα και
Καλη Ανασταση
φιλια

Maria's handmade είπε...

thank you very much Aluguel de Computadores!

Φαραόνα σου εύχομαι κι εγω καλές γιορτές και καλή ανάσταση, φιλια