Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Οφέλη κοσμημάτων με ημιπολύτιμους λίθους


Οι κρύσταλλοι δημιουργήθηκαν μαζί με την γέννηση της γης και συνεχίζουν να μεταμορφώνονται καθώς η γη αλλάζει. Οι κρύσταλλοι είναι το DNA της γης γιατί αποτελούν μικροσκοπικές αποθήκες με την εξέλιξη της γης εδώ και εκατομμύρια χρόνια και μεταφέρουν μέσα τους μνήμη των ισχυρών δυνάμεων που τους διαμόρφωσαν.



Από την αρχαιότητα χρησιμοποιούσαν τους κρυστάλλους για την προστασία και τη διατήρηση υγείας, γι’ αυτό και χρησιμοποιούνται σαν κοσμήματα γιατί έτσι έρχονται σε άμεση επαφή με το σώμα και το τυχόν προβληματικό σημείο.



Το να φοράτε κρυστάλλους μπορεί να τονώνει την ενέργειά σας, να σας προστατεύει από διάφορες αρρώστιες, από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση και ακτινοβολία της εποχής μας. Αν διαλέξετε έναν κρύσταλλο και τον κάνετε δικό σας, τότε μπορεί να σας αλλάξει την ζωής σας, να σας φέρει χαρά, υγεία, ευδαιμονία!

Οι κρύσταλλοι θεραπεύουν ολιστικά ενεργοποιώντας σωματικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο του ανθρώπου. Ευθυγραμμίζουν τις λεπτές ενέργειες και διαλύουν τις ασθένειες φτάνοντας στην αιτία του προβλήματος.

Ανάλογα σε πιο σημείο φοράμε τον κρύσταλλο μας επηρεάζει και τα ενεργειακά κέντρα της περιοχής και επομένως και τα εσωτερικά όργανα της περιοχής.

Τα περιδέραια επηρεάζουν το 5ο τσάκρα του λάρυγγα, αλλά και το τσάκρα της καρδιάς. Τα σκουλαρίκια επηρεάζουν το τρίτο μάτι.

Τα βραχιόλια στα μπράτσα λειτουργούν σαν προστασία, τόσο από ατυχήματα όσο και αόρατες επιρροές. Τα βραχιόλια στους καρπούς βοηθούν τα χέρια τόσο να δώσουν όσο και να λάβουν θεραπεία.
Τα βραχιόλια στους αστράγαλους βοηθούν να γειωθούμε καλύτερα με την πραγματικότητα.

Τα δαχτυλίδια στα δάχτυλα χεριών είναι σύμβολα εξουσίας.
Τα πετράδια σε δάχτυλα του δεξιού χεριού είναι πιο ενεργητικά, και βοηθούν περισσότερο το άτομο που τα φοράει να επηρεάσει τον έξω κόσμο. Ο παράμεσος είναι το δάχτυλο που συνδέεται με την καρδιά και το συναίσθημα, και εκεί φοριούνται δαχτυλίδια που επηρεάζουν την ερωτική διάθεση.Και από την παράδοσή μας σ’ αυτό το δάχτυλο φοριούνται τα δαχτυλίδια αρραβώνων και γάμων.Τα δαχτυλίδια σε δάχτυλα ποδιών βοηθούν να γειωθούμε καλύτερα με την πραγματικότητα.

Οι ζώνες στην μέση, επηρεάζουν το ηλιακό πλέγμα και το τσάκρα της σπλήνας.


Πετράδια με κιτρινωπό χρώμα πράσινο ή καφέ βοηθούν στην καλή λειτουργία αυτών των ενεργειακών κέντρων.




The crystal bible- Judy Hall


Δεν υπάρχουν σχόλια: